Virksomheden

DEUTZ står for drev, der driver køretøjer og maskiner over hele verden, på byggepladser, på motorveje og i landbruget. Det er vores kerneforretning – og vores passion. Siden vores grundlæggelse i 1864 har vi inspireret andre med vores motorer og genopfundet os selv gang på gang.

Med 10 distributionsselskaber, 9 salgskontorer, 17 servicecentre og over 800 salgs- og servicepartnere er vi klar til at hjælpe dig i mere end 130 lande verden over – dag og nat.

DEUTZ Nordic er din partner i øjenhøjde i Sverige, Finland og Danmark: Vi tilbyder komplette diesel- og gasmotorløsninger sammen med kundetilpasning, originale reservedele, tilbehør og service, der lever op til vores kunders høje standarder og forventninger. Vores dygtige medarbejdere betjener alt fra OEM-kunder til slutbrugere med salg og eftermarkedsservice.

Ved nye maskiner og installationer arbejder vores teknikere tæt sammen med kunden for at sikre optimal tilpasning af nye motorserier til de nyeste emissionsniveauer for et renere og bedre miljø. På vores værksteder og direkte på stedet imødekommer vi vores kunders behov for forebyggende vedligeholdelse og nødhjælp gennem vores specialuddannede serviceteknikere.

Med lokal oplagring og veludviklet logistik er vi i stand til at levere reservedele med kort varsel og reducere kundernes nedetid. Vi udvikler konstant vores processer og arbejder på løbende at forbedre produkter og tjenester.

DEUTZ Nordic er udsprunget af Diesel Motor Nordic, som blev grundlagt i Sverige i 1956 og etablerede sig i Danmark i 1965. Virksomheden har tidligere tilhørt DEUTZ og vender dermed tilbage til sine rødder og til DEUTZ-familien.

Vores kontorer

I er altid velkomne til at kontakte vores dygtige medarbejdere med jeres motorspørgsmål, uanset om det gælder:

DEUTZ Nordic i Sverige

DEUTZ Nordic AB har hovedsæde i Järfälla ved Stockholm. Medarbejderne her har mange års erfaring med dimensionering og teknisk support af motorer samt reservedelsekspedition og anden kundeservice. Det er også her, vi har vores største serviceanlæg. I Göteborg findes vores anden enhed med både serviceværksted og servicebiler. Vi arbejder desuden sammen med producentuddannede servicepartnere af hensyn til en endnu tættere geografisk dækning.

Diesel Motor Nordic Stockholm, Sverige

DEUTZ Nordic i Danmark

DEUTZ Nordic ApS har hovedsæde i Risskov ved Aarhus. Det er også her, vi har vores serviceværksted. Medarbejderne her har mange års erfaring med dimensionering og teknisk support af motorer samt reservedelsekspedition og anden kundeservice. På Sjælland har vi stationeret servicebiler, der kan udføre service ude hos kunderne.

Diesel Motor Nordic Danmark

DEUTZ Nordic i Finland

DEUTZ Nordic Oy har hovedsæde i Helsinki. Medarbejderne her har mange års erfaring med dimensionering og teknisk support af motorer samt reservedelsekspedition og anden kundeservice. Det er også her, vi har vores største serviceanlæg. Vi arbejder desuden sammen med producentuddannede servicepartnere af hensyn til en endnu tættere geografisk dækning.

Diesel Motor Nordic Finland

Ledelsessystem og certifikat

DEUTZ Nordic AB, ApS og Oy er certificeret til ISO 9001 og ISO 14001

Ledelsessystem og certifikat

DEUTZ Nordic udvikler løbende vores processer og stræber efter den højeste kvalitet i vores produkter og tjenester.

Sundhed, miljø og sikkerhed er meget vigtigt for DEUTZ Nordic. 

Som leverandør af motorer har vi en unik position til at påvirke produkt udvalget og optimalt tilpasse vores produkter, så maskinerne er så energieffektive som muligt. Vi bruger vores ekspertise inden for emissionskrav og emissionsniveauer til at hjælpe vores kunders valg for et renere og bedre miljø. 

Vi følger med stor interesse alternative brændstoffer, brint, hybridløsninger men også elektrificering gennem frem for alt DEUTZ’ produktprogram E-DEUTZ.

At vores personale arbejder i trygge rammer er også meget vigtigt for os. Arbejde i marken udgør altid en øget risiko, som vi er ekstra omhyggelige med at minimere. Det gør vi gennem god indsigt og respekt for de risici, der eksisterer og ved at reducere eller eliminere disse risici gennem forholdsregler og beskyttelsesudstyr.

Support-Processes

Certifikat ISO 9001 »

Certifikat ISO 14001 »

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille reservedele? Tøv ikke med at kontakte os i dag!

Kontakt os