Sådan håndterer vi persondata Diesel Motor Nordics privatlivspolitik

For at kunne tilbyde dig vores tjenester, skal vi behandle dine personoplysninger. Vi beskytter dit privatliv og indsamler ikke flere oplysninger, end vi har brug for. Vi sælger aldrig oplysningerne til tredjeparter.

Ved at bruge Diesel Motor Nordic AS’s tjenester accepterer du vores privatlivspolitik og vores behandling af dine personoplysninger. Du accepterer også, at vi bruger e-mail til at sende dig oplysninger. Det er vigtigt, at du læser og forstår vores privatlivspolitik, før du bruger vores tjenester.

Her forklarer vi, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi beskriver også hvilke rettigheder du har.

Hvad tæller som personlige data?

Når du er kunde hos os, eller abonnerer på vores nyhedsbrev, afgiver du personlige oplysninger. Personoplysninger er oplysninger, der kan identificere dig, og hvilket forhold vi har til dig. Det kan for eksempel være:

Direkte identificerende persondata

Indirekte identificerende oplysninger

Relateret information

Hvordan indsamler vi personlige data?

Du kan direkte eller indirekte give os oplysninger om dig selv på en række forskellige måder, for eksempel når du:

Betalt med en af ​​Diesel Motor Nordics betalingsmuligheder

Vi kan også modtage oplysninger om dig, når du bruger vores tjenester eller kontakter os. Det kan være direkte, indirekte eller relateret information, som vi modtager, når du er i kontakt med os. Se afsnittet Hvad tæller som persondata.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

De oplysninger vi indsamler er enten nødvendige for at kunne indgå en aftale med os, for at vi kan udføre de ydelser vi har aftalt eller for at vi kan kommunikere med dig.

Oplysninger til indgåelse af kontrakter eller udførelse af tjenesteydelser

Alle data bruges til at levere, udføre og forbedre vores tjenester. Vi behandler personoplysninger til følgende formål baseret på følgende juridiske grundlag:

Vi kan bruge oplysninger om dig til at:

Hvis du ikke ønsker denne form for information fra os, kan du kontakte os på reservedele@dieselmotornordic.com.

Vil vi dele dine oplysninger?

Vi vil aldrig sælge dine personlige oplysninger til tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog være, at vi skal dele dine oplysninger med vores leverandører, for at vi kan udføre den opgave, vi har aftalt. Vi følger juridiske, tekniske og organisatoriske krav for at sikre, at dine oplysninger håndteres sikkert.

Såfremt Diesel Motor Nordics eller en væsentlig del af Diesel Motor Nordics aktiver erhverves af tredjemand, kan personoplysninger om [Virksomhedsnavn]-kunder blive delt med tredjemand, for at opgaven kan fortsættes.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Vi bestræber os på altid at opbevare dine personoplysninger inden for EU/EØS. I nogle situationer kan de dog blive behandlet uden for EU/EØS af en tredjepart, såsom en teknologileverandør eller underleverandør. Vi vil altid tage alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger håndteres på samme niveau som den beskyttelse, der tilbydes inden for EU/EØS.

Hvor længe gemmer vi dine personlige oplysninger?

Vi gemmer kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt til hvert formål. Vi følger altid loven og sletter dine oplysninger, når de ikke længere er relevante.

Dine rettigheder

Du har ret til at finde ud af, hvilke oplysninger vi har om dig, rette eventuelle fejl og bede os om at slette dem.

Adgangsret

Du kan anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig. Kopien er gratis.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at bede os om at rette urigtige oplysninger om dig eller at supplere oplysninger, der er ufuldstændige.

Ret til at blive slettet

Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige til det formål, hvortil de er indsamlet. Der kan dog være lovkrav, der forhindrer os i at slette dine oplysninger. Det kan fx være reguleret af regnskabs-, skatte- eller forbrugerlovgivning.

Kontakt os (Persondataansvarlig)

Vi har en udpeget person, der er ansvarlig for spørgsmål om privatlivspolitik. Hvis du har spørgsmål om privatliv og privatlivspolitik, kan du kontakte os på reservedele@dieselmotornordic.com .

Diesel Motor Nordic AS er registreret hos det danske firma.

Organisationsnummer: 74192548

Adresse: Norddigesvej 6, 8240 Risskov

Tlf.: 43269000

Diesel Motor Nordics privatlivspolitik blev senest opdateret 2022-02-10

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille reservedele? Tøv ikke med at kontakte os i dag!

Kontakt os