E-Deutz

Deutz PowerTree, mobil hurtigopladning til arbejdspladsen, arrangementet eller messen!

2023-04-11

Deutz PowerTree er en mobil opladningsløsning beregnet til alle typer el-maskiner/køretøjer.

Udstyret med hurtiglader kan levere op til 150kW kontinuerlig opladning, hvilket er nok til at lade en større entreprenørmaskiner op på kort tid, for eksempel i en frokostpause.

Ladestationen er indbygget i en 10 fods container, der vejer under 5 tons i alt og er dermed helt mobil og beregnet til eksempelvis byggepladser, hvor der mangler ladeinfrastruktur til maskinerne.

Takket være muligheden for at tilslutte ladestationen til netværket, (op til 64A@400V), kan den også fungere som en balancerende belastning til at udjævne strømspidser i perioder, hvor mange mennesker lader op på samme tid.

Derudover oplades de interne batterier løbende, når de er tilsluttet, hvilket gør stationen fuldstændig autonom.

Alle brugergrænseflader er indbygget bag robuste inddækning for at sidde beskyttet og utilgængelige for uautoriserede brugere. Ved hjælp af PowerTree Connect-appen styres adgangsautorisation og slutbrugeren behøver kun et RFID-kort for at kunne oplade sin maskine. For at passe til en stor del af markedet er ladestationen udstyret med CEE-udtag til både 16A@230V og 32A@400V, hurtigladeren er med CCS2 standard til opladning med 150kW@800V eller 75kW@400V.

Interesseret i at vide mere?, kontakt vores motorafdeling for yderligere information

Deutz PowerTree

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille reservedele? Tøv ikke med at kontakte os i dag!

Kontakt os